målare-täby-tapetsering

Tapetsering

Vill du att din renovering av vardagsrummet eller sovrummet ska gå fort? Då är en tapetsering något för dig. Våra målare i Täby hjälper dig om du vill förnya utseendet i hemmet med enkla medel. Med en tapetsering kan du utöver enfärgade tapeter sätta upp mönstrade tapeter eller tapeter med ett grafiskt motiv. Oavsett hur du vill att dina väggar ska se ut finns det oändliga möjligheter att få det utseende du vill. För att resultatet ska bli jämnt och fint utan skarvar eller bubblor ska du anlita våra målare för arbetet.

Sätt upp nya tapeter i ett häftigt mönster

En tapet är ett fantastiskt material att använda om du vill få upp ett mönster eller grafiskt motiv på väggarna. Att måla komplicerade mönster förhand är tidskrävande vilket är anledningen till att vi rekommenderar en tapetsering för detta ändamål. Då blir resultatet felfritt och jämnt för att uppfylla dina önskemål. Med hjälp av våra målare i Täby blir din tapetsering jämn och fin med lång hållbarhet. För att dina nya tapeter ska sitta på plats under flera år är vi noga med förarbetet och använder ett tapetklister av högsta kvalité.

Våra målare i Täby hjälper både privatpersoner och företag med komplett tapetsering av väggarna. Vi planerar och strukturerar vårt arbete efter dina önskemål så att slutresultatet blir precis som du förväntat dig. Det innebär att det är du som väljer motiv, hur stor yta som ska tapetserar och om du vill kombinera olika mönster med varandra. Inget uppdrag är för stort eller för litet för vår våra målare i Täby. Du kan anlita oss för att tapetsera ett helt rum, tapetsera en fondvägg eller kombinera olika tapeter för att skapa det utseende du vill ha.

Noga utförd tapetsering

När du anlitar våra målare i Täby kan du vara trygg med att vi har lång erfarenhet av att utföra tapetsering av olika slag med olika önskemål. För att en tapetsering ska bli så bra som möjligt ställer det höga krav på rätt teknik, noggrannhet och redskap. Innan vi applicerar dina nya tapeter kommer vi ta hand om väggen för att avlägsna smuts, spackla för skarvar och borrhål samt avlägsna andra faktorer som kan påverka hållbarheten. Med vårt estetiskt öga och känsla för mönster kommer vi planera vårt arbete så att det grafiska motivet och mönstret du valt får perfekt övergång.

Precis som vid ett måleri är det viktigt att använda rätt verktyg och redskap vid en tapetsering. För att uppnå ett felfritt resultat använder våra målare i Täby moderna verktyg och tapetklister av högsta kvalité. Våra verktyg är skonsamma mot väggen, tapeterna och låter våra målare arbeta med fokus på ergonomi.

Tapetsering som utförs korrekt utan skarvar, bubblor eller ojämnt mönster

Att anlita våra målare i Täby för din tapetsering är en investering i bostaden och din tid. Vi kommer ta ansvar för arbetet från början till slut. Tack vare vår långa erfarenhet, noggrannhet och precision kan vi leverera en felfri tapetsering utan skarvar, bubblor eller ojämnt mönster. Våra målare har lång erfarenhet av måleri och tapetsering av svåråtkomliga väggar. Det kan bland annat röra sig om tapetsering av ett förråd eller annorlunda planlösning och vi är behjälplig vid både stora och mindre renoveringar.

  • Våra målare i Täby arbetar utifrån dina önskemål vid en renovering av bostaden. Vi har kunskap i att applicera tapeter i olika mönster och motiv för ett jämnt resultat.
  • Vi planerar vårt arbete på ett effektivt sätt så att vi följer den utsatta tidsplanen för arbetet. Detta utan att tumma på kvalitén i arbetet.
  • Med vår kunskap och expertis inom yrket kommer vi leverera en tapetsering utan skarvar, ojämnt mönster eller övergångar som hamnar fel.

Anlita målare för prisvärd tapetsering med rot-avdraget

Med en tapetsering är det enkelt att göra om hemma. Det går dessutom väldigt fort om du anlitar våra målare för arbetet. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du välkommen att kontakta våra målare i Täby för mer information om vår tapetsering. Du är även välkommen att ringa för att boka ett personligt möte i vårt showroom på Norrbackagatan 44, 113 34 Stockholm.

Vi är stolta över det pris vi erbjuder dig för tapetsering i Täby. Begär en offert för tapetsering redan idag! Om du vill använda ROT-avdraget för denna tjänst kan du ange det i din offerförfrågan. Då ser vi till att avdraget tydligt framgår så att du vet vad du kommer betala för arbetet.

Välj bland enfärgade tapeter, mönstrade tapeter eller tapeter med grafiskt motiv. Vi tar ansvar för arbetet för ett jämnt och felfritt resultat.