målare-täby-måleri

Måleri

Som bostadsägare kan det både vara bra och nyttigt att fräscha upp bostaden med ny väggfärg. Ett måleri av bostaden kan vara bra oavsett om du bor i en äldre fastighet eller nyligen flyttat in i en relativt nybyggd villa. Du kan välja att satsa på samma väggfärg som tidigare för ett utseendemässigt lyft eller välja något nytt för att förändra känslan i rummet.

När det kommer till all form av renovering i bostaden, måleri inräknat, är det alltid rekommenderat att anlita professionella målare i Täby för arbetet. Inte nog med att du sparar din värdefulla tid utan du blir även garanterad ett måleri som håller hög kvalité och där vi har den rätta tekniken för att måla svåråtkomliga områden som exempelvis bakom dina element.

Vårt måleriföretag i Täby hjälper privatpersoner med mindre eller större arbeten inom måleri. Vi blir regelbundet anlitade för att måla fondvägg i sovrummet, tapetsera ett helt rum eller vara behjälplig vid en totalrenovering med måleri i varje rum.

Noggrant måleri för ett jämnt och fint resultat

Om du vill göra om insidan på din bostad kan våra målare leverera ett förstklassigt måleri enligt dina önskemål. När vi arbetar med ett invändigt måleri är besiktningen ett viktigt steg för att lokalisera eventuella skarvar eller borrhål som måste bredspacklas eller om det finns tapeter som måste avlägsnas. Våra målare i Täby kommer även kika närmare på vilket material dina väggar är tillverkade i för att rekommendera rätt väggfärg för dina väggar.

Inget uppdrag är för svårt för våra målare i Täby att utföra. Med vår breda materialkunskap, erfarenhet och de verktyg vi har tillgång till kan vi erbjuda dig ett måleri av högsta kvalité. Detta gäller både om vi ska måla fondvägg i vardagsrummet eller ska utföra ett måleri i svåråtkomliga områden. Det kan bland annat röra sig om trånga förråd, annorlunda planlösning eller om ett element står i vägen.

Noggrannhet är ett av våra ledord och vi behandlar dina möbler och tillhörigheter som att de vore våra egna. Innan vi påbörjar vårt arbete kommer vi täcka för dina möbler så att inga färgfläckar uppstår.

målare-täby-måleri-grå-vägg

Måleri anpassat efter dina behov och önskemål

Vi ser varje ny kund som en unik individ med egna idéer och behov inför ett måleri i Täby. För att vi ska ha de rätta förutsättningarna att göra verklighet av dina inredningsidéer kan vi erbjuda dig anpassat måleri utifrån dina önskemål.

Våra målare i Täby kommer ha ett möte med dig för att gå igenom dina visioner, tankar och idéer. Vi får bättre inblick i hur du vill ha det och kan därefter planera arbetet för att uppfylla detta.

Vi kommer ge dig rekommendationer på rätt väggfärg för dina väggar och våra målare i Täby kommer kvalitetssäkra varje steg i arbetet från början till slut. Vi tummar aldrig på kvalitén när vi arbetar och vi är noga med att följa den tidsplan vi satt för arbetet.

En trygghet för dig är att våra målare i Täby ger dig 5 års garanti på vårt måleri!

Måleri till bra pris med ROT-avdrag

Du är välkommen att kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt måleri!

Våra målare i Täby erbjuder bra pris på måleri som är baserat på det arbete du önskar få utfört. Inga dolda avgifter eller oväntade kostnader. Kontakta oss redan idag för en offert för måleri i Täby. Om du väljer att använda ROT-avdraget för vårt måleri kan du få upp till 30% avdrag på den totala arbetskostnaden.

Sätt ny färg på väggarna hemma, låt våra målare utföra komplett måleri utifrån dina önskemål. Du väljer väggfärg så tar vi hand om resten!