ROT-avdraget

Anlita målare i Täby med förmånliga ROT-avdraget

Om du äger den villa, bostadsrätt eller fritids du bor i och som du önskar utföra ett måleri i har du rätt att använda ROT-avdraget. Detta avdrag infördes av den svenska regeringen för att underlätta för privatpersoner att anlita målar i Täby. Med ROT-avdraget kan du få upp till 30 procent avdrag på den totala arbetskostnaden och kan användas när våra målare utför en noggrann tapetsering eller mindre måleri av vardagsrummet.

För att ha rätt att använda ROT-avdraget finns det vissa riktlinje du måste uppfylla. Du måste vara minst 18 år, betala skatt i Sverige, du måste använda fastigheten som en bostad och den måste vara äldre än fem år.

Det är Skatteverket som beräknar hur mycket avdrag du kan få på det måleri som våra målare i Täby utför. Du kan som mest göra ett avdrag på 50 000 kronor per person och per år.

Erfarna målare som hjälper dig ansöka för ROT-avdrag

Med hjälp av ROT-avdraget kan du spara pengar då du får ett bra pris på måleri. Våra målare i Täby kan hjälpa dig med ansökan av ROT-avdraget och kommer dessutom sköta allt pappersarbete.